jueves, 28 de febrero de 2013

TWITTER


El twitter presenta diverses avantatges però també alguna que altra desavantatge. Podríem dir que tot depèn de l’ús que li donem. Molta gent no acaba de saber per a què serveix realment el twitter però gairebé tots sabem que existeix i que està a la ordre del dia.

Twitter és una xarxa social que ens permet estar informats de totes les notícies a temps real a més de veure allò que interessa també a les persones que seguim.
Podem escriure tweets sobre qualsevol temàtica: frases,cançons, històries, comentaris... però, personalment, crec que hem de vigilar amb allò que publiquem tan en aquesta com en la resta de xarxes socials.
Hem de ser conscients que allò que fem públic no només serà vist per les persones que nosaltres autoritzem sinó que pot arribar molt més lluny del que ens podem imaginar. En aquest sentit, prefereixo altres xarxes socials com facebook ja que, si més no, dona la sensació que ens permet ajustar una mica més la privacitat d’allò que publiquem que no pas el twitter.

En conclusió, hem de tenir molta cura amb allò que fem públic a les nostres xarxes socials per tal de no penedir-nos el dia de demà. Cal ser respectuosos amb els altres i fer un bon ús d’aquestes plataformes que ens permeti treure profit de les facilitats i utilitats que ens ofereixen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario